//
     Rusa      Română      English

20.09.2008
Cerinţele Europene de Calitate pentru Merele Livrate în Stare Proaspătă

1 EUR =
1 USD =
1 RUB =
1 RON =
1 UAH =


SVFruct Moldova

“SCUTARU VICTOR” și-a început activitatea în anul 2003 în or. Edineţ,   zona  de  nord  a  republicii. Genul principal de activitate este producerea, păstrarea și comercializarea fructelor în stare proaspătă.

GȚ ”Scutaru Victor” în prezent deţine 66 hectare de livadă de măr pe rod cu soiuri contemporane ce sunt cerute pe pieţele de export cum ar fi: Discovery, Slava Peremojţiam, Papirovka, Early Geneva, Jonagold, Gala Must, Idared, Renet Simerenko, Florina, Gloster, Fuji, Golden Delicious, Szampion; 11 hectare livadă de prune cu soiurile: Stanley, Udlinennaia, President, Haganta, Vizion și 3 hectare livadă superintensivă de cireș cu soiurile: Cordia, Regina şi Summit.  De asemenea, GȚ ”Scutaru Victor” mai deţine în arendă un bazin acvatic cu o suprafaţă de 0,60 ha amenajat special cu o destinaţie pentru irigare a acestor livezi.

Producerea fructelor este axată pe utilizarea celor mai moderne şi eficiente tehnologii de producere a merelor ce au niște calităţi gustative înalte şi aromă plăcută specifică fiecărui soi.

Gospodăria dispune de un frigider modern  cu o capacitate totală de 2000 tone, ce permite comercializarea fructelor calitative în afara sezonului.

Pentru a fi siguri în calitatea fructelor noastre, GȚ ”Scutaru Victor” este certificată la Sistemul de Management al Siguranţei Alimentului şi Calităţii - ”GlobalG.A.P”.

Pe lângă cele menționate gospodăria mai oferă servicii de păstrare, sortare, ambalare,export şi transport.

 © 2024 SVFruct GŢ SCUTARU VICTOR Republica Moldova
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 10019   Total ieri: 18   Total azi: 18